Millbert Event välkomnar dig till ett företag med historia.

Lars berättar: 1997 fick min pingisklubb ett erbjudande att ta in nya kunder till Bonniers lexikon och på så sätt få pengar till klubbkassan. Tanken var att man skulle fråga sina medlemmar eller kanske mormor eller grannen. Jag gav då min klubb ett förslag att vi skulle möta upp nya kunder där människor samlas och passerar; köpcentrum, mässor, festivaler osv.
Jag ringde runt till alla de största köpcentrumen och presenterade min klubb och sa att vi ville marknadsföra Bonnier och bjuda på kokosbollar – vi var varmt välkomna!

Under det senaste decenniet har fler upptäckt möjligheten att exponera sig på ytor där det är stor genomströmning och köpcentrum har börjat att ta bra betalt.

Bonnier blev en enorm succé med över 30.000 nya kunder på ett år! Riddaren Bordtennis blev Sveriges rikaste pingisklubb och jag visste vad jag skulle ägna mig åt i framtiden – Millbert Event.

Mycket har hänt sedan 1997, då hade vi enkla träbord och handskrivna skyltar och var välkomna i alla större köpcentrum för att vi bjöd på kokosbollar. Millbert Event har under alla är alltid legat i framkant av utvecklingen och har lärt sig av alla barnsjukdomar de första åren. Millbert Event har till idag skaffat över 350.000 nya kunder till små och några av de största företagen i Sverige (se referenser) och vi välkomnar hela tiden nya utmaningar. Er framgång är våran framgång!

Go top