Jobba hos oss

Vill du jobba med försäljning och samtidigt ha kul på jobbet?

För att du ska nå din fulla potential såväl privat som professionellt är vi fast beslutna om att det krävs ett sammansvetsat gäng med ett öppet klimat. Millbert Event är en plats att trivas på och vi vill ge dig de förutsättningar som krävs för att bli ditt bästa jag. Vi tycker såklart att bra arbete ska belönas! Våra medarbetare är anledningen till att vi på Millbert Event har tagit oss dit vi är idag.

Flexibelt och utvecklande

För att våra medarbetare ska kunna prestera vet vi att flexibla arbetstider är något som många av oss värdesätter högt. Att få den tid du behöver privat ger högre motivation och mer energi till ditt jobb. Hos oss får du ett flexibelt schema som passar dig för att du ska få en balans mellan jobbet och det privata livet.

På Millbert Event får du även välja om du vill arbeta på hemmaplan, testa en helt ny stad eller varför inte ett helt annat land? Vi har nämligen uppdrag som sträcker sig över hela Sverige och har utöver det arbetat i andra länder i Norden.

Oavsett vart du befinner dig får du bra underlag för att du ska utvecklas som medarbetare och som person. Vi vet att kunskap är en trygghet och det är något som vi prioriterar högt. Alla anställda får kontinuerliga utbildningar och uppföljningar i bemötande, produktkunskap och försäljning. Det gör att du blir bekväm i din roll och bibehåller kvalité under hela arbetet.

Millbert Events kunder är idag några av Sveriges största bolag vilket gör att vi ställer höga krav på våra medarbetare och att medarbetarna i sin tur ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Vårt gemensamma mål är att kunden alltid ska bli nöjd och för att nå målet lägger vi stor vikt vid att alla medarbetare trivs hos oss!

Ansök här