Våra tjänster

För tjugo år sedan fick vi uppleva hur viktigt det är att vistas där människor befinner sig och öppna upp för samtal. Våra medarbetare är utbildade inom bemötande, försäljning och kvalitet vilket gör det möjligt för oss att säkerställa en god kvalitet under varje uppdrag. Vi kan även skräddarsy teamet utifrån det formatet som passar dig bäst.

Genom Field marketing blir det möjligt med det personliga mötet där du skapar en trygghet genom ögonkontakt, samtidigt som ditt varumärke exponeras för många människor på stora publika platser. De relationer vi har skapat under alla dessa år har gjort det möjligt för oss att hjälpa ditt varumärke att synas på ytor som Arlanda, T-centralen och köpcentrum där många människor ständigt är i rörelse. Vi berättar om schyssta erbjudanden, samtidigt som vi bjuder på en kopp kaffe och ett trevligt sällskap.

Vid uppdrag som kräver snabb återkoppling, som marknadsundersökningar, mötesbokningar eller välkomstsamtal kan Telemarketing vara rätt väg att gå. Idag vet vi att en stor del av befolkningen har sin mobiltelefon som en förlängd arm vilket gör att kommunikation direkt når mottagaren.

Det båda metoderna har gemensamt är att det krävs personal med erfarenhet inom de olika områdena. Personer som är vana att arbeta med människor, ge service och har förmågan att göra det lilla extra. Vi erbjuder därför bemanning för att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet.

Field marketing

Millbert Event jobbar med field marketing där några kunder har valt att komplettera med telemarketing och bemanning. Traditionell marknadsföring har tagit försäljningen från byteshandel mellan jägare och jordbrukare, och borgare och lanthandlare genom små butiker och och kiosker till stora köpcentrum och hela handelsbyar.

Gemensamt för all sorts försäljning är att den genom alla tider varit orienterad kring kontakten kunden och säljaren. Kunden har ett behov och är därför på marknadsplatsen. Säljaren som först kan tillfredsställa kundens behov får affären. Detta är givetvis inte en beskrivning på en medeltida handelsplats utan är en tidlös spegling av hur människor tar beslut i en köpsituation. Man tar beslutet när tillfället känns rätt.

Kunden behöver känna att han blir väl omhändertagen, en varm mänsklig kontakt med leende, handslag, förståelse, och bra valmöjligheter. Den stora mängden medial reklam faller kort på den mänskliga kontakten och är kostsam.

Direktmarknadsföring hem till kunden uppfattas ofta som påträngande. Lösningen är då field marketing! Möte i miljöer där handel är naturlig för kunden skapar trygghet.
Individuella möten med mänsklig kontakt. Säljaren är utbildad i mötet med kunden, besvara frågor, hitta behov och hjälpa kunden att ta rätt beslutet.

Fältförsäljningskanalen är kostnadseffektiv.

Bemanning

Vi hjälper dig med erfaren och duktig personal till ditt event eller din butik. Vi har jobbat med event och bemanning i tolv år och har lång erfarenhet av att bemanna event och butiker. För ett lyckat event krävs duktiga, sociala och erfarna personer som har vana av att jobba med aktiviteter riktat mot människor i offentliga miljöer.

Första intrycket är det absolut viktigaste och för det krävs rätt personal till rätt uppdrag. Vi är proffs på att skapa event och även proffs på att bemanna event och plocka fram rätt personer till respektive uppdrag oavsett om det gäller ett butiksevent i dagligvaruhandeln eller en lansering/release eller kanske en större personalstyrka till en mässa eller ett idrottsevenemang.

När du hyr personal av oss tar vi fram rätt person med rätt profil och utbildning som passer ert eventuppdrag optimalt.

Telemarketing

Letar du efter ett professionellt telemarketing företag?
Vill du ha positiva säljare som vet vikten av trevligt bemötande på telefon?

Då vi har jobbat med många företag genom åren som krävt mycket kundkontakt i olika former har vi lärt oss att ett positivt bemötande är a och o I all form av försäljning. Vi är specialister när det gäller TM och vi jobbar både med telefonförsäljning, välkomstsamtal samt undersökningar via telefon. Vi har ett av marknadens vassaste dialersystem vilket gör att vi spiller ingen tid i onödan. När det kommer till TM oavsett vad uppdraget avser vet vi vad vi pratar om.

Vi hjälper dig med telemarketing, mötesbokning, välkomssamtal, marknadsundersökningar och direktförsäljning. Hör av dig till oss för ytterligare information om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.